SVDK
SVDK

Vägmärken & vägskyltar

VISA PRODUKTER

MER INFORMATION

Tillfälliga vägmärken och vägskyltar

Vägskyltar och Vägmärken

Vägmärken och vägskyltar bistår med essentiell information som gör trafiken både säkrare och mer effektiv. De guidar, varnar, vägleder och tydliggör för förare om reglerna för den specifika väg eller korsning de befinner sig vid. Hos BGFIX kan du beställa skyltar för hastighetsbegränsningar, varningar, väjningspliktsmärken och en rad andra skyltar du ser i trafiken varenda dag. Vi har skyltar för varje tänkbar situation, och om du inte hittar det du behöver i vårt standardutbud kan du alltid beställa en specialanpassad skylt från oss baserad på dina behov och situation.

Få mer information

Vad kostar vägskyltar ?

Priset variera beroende på antal skyltar och vilken skylt man vill ha. Kolla gärna de olika produkter och varianter på https://www.bgfix.se/vagmarken-vagskyltar/ för att få ca priser på vägskyltar. 

Kontakta BGFIX idag för offert. 010-102 46 01

Vilka är de olika vägskyltarna ?

Det finns hundratals om inte tusentals olika vägskyltar om du inkluderar alla skyltar och storlekar på alla skyltar. De vanligaste skyltarna för en vägarbetsplats har samlats på https://www.bgfix.se/vagmarken-vagskyltar/ där du kan se bilder och olika varianter av skyltarna indelade i kategorier:

 

 För en ännu mer detaljerad överblick kan man läsa mer på transportstyrelsens hemsida.

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!