SVDK
SVDK

Vägbom och Bommar

VISA PRODUKTER

Vad för bom eller vägbom du behöver beror på kravet du ställer på dem som ska passera. Vill du att bommen ska öppnas automatiskt när ett fordon närmar sig? Vill du att den ska skötas manuellt av t.ex. en vakt? Eller vill du låta gående och cyklar passera men inte bilar?

Vägbom och Bommar

MER INFORMATION

Vägbommar

Vägbom installerad på väg | BGFIX

En vägbom är en flexibel lösning för vägar och gångbanor där du har ett behov av att kontrollera vem som har tillträde till området och ger dig kontroll över vem och vad som får passera.

Vare sig du behöver bommar för din privata skogsväg, en vägbom för ett industriområde eller ett parkeringshus så har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder smarta helhetslösningar med snabb leverans där vi hjälper dig genom hela processen, från planering och projektering, till installation och leverans samt löpande besiktning och underhåll. Kontakta BGFIX redan idag eller begär en offert för en skräddarsydd lösning för bommar baserat på dina behov och krav.

Få mer information

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!