SVDK
SVDK

Pollare

VISA PRODUKTER

Pollare ger dig möjligheten att skydda ett område från motortrafik och samtidigt låta gående och cyklister röra sig fritt. De kan också sättas upp intill en husfasad för att t ex hindra bilar att parkera.

Pollare

MER INFORMATION

Pollare Påkörningsskydd

PollareFotgängare och andra oskyddade trafikanter är de mest utsatta individerna ute i trafiken. En pollare för påkörningsskydd  gör oskyddade trafikanters framfart lite lättare. De bistår med en hög säkerhet och blockerande effekt för platser där fotgängare och cyklister kan passera obehindrat, medans fordon som bilar stoppas. Pollare är en mångsidig produkt som – förutom skyddar ett område från motortrafik – även kan agera som en plats att låsa fast cykeln vid, eller som kan sättas upp vid en husfasad för att förhindra att bilar parkerar.

Hos BGFIX hittar du marknadens främsta säkerhetspollare som innebär en hög säkerhet till ett lågt pris. Kontakta oss redan idag eller begär offert så hjälper vi dig ta fram en skräddarsydd helhetslösning med snabb leverans för pollare baserad på dina behov och krav. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering, leverans och installation, till besiktning och löpande underhåll.

Få mer information

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!