Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

Vi är BGFIX

Varför BGFIX?

VI FÖRSTÅR DINA BEHOV

Säkrare miljöer, tryggare människor.

Vi bygger vår verksamhet på värdeorden: “Säkrare miljöer, Tryggare människor”. Vårt mål är att göra Sveriges alla byggarbetsplatser säkra för både arbetarna själva, såväl som alla i närheten. Därför tillverkar och levererar vi produkter där funktion och säkerhetsnivå för byggarna står i centrum.

Möter behovet, löser problemet.

I vårt breda sortiment hittar du allt från byggstängsel till fallskyddslösningar och skräddarsydda skyltar. Vi jobbar gärna nära dig som platschef/projektledare/ entreprenadingengör för att tillsammans komma fram till vad för typ av skyddsbehov du har och vilken lösning vi kan ge dig.

Flera års erfarenhet.

Sedan december 1998 har vi tillverkat och levererat högklassiska områdesskydd runtom i Sverige och Dan­mark, i många olika miljöer med skiftande kravspecifika­tioner. Därav har vi flera års erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs och behövs när det kommer till tillfällig avspärrning och an­dra lösningar till byggarbets­platsen.

Hela vägen från start till slut.

Från projektering, leverans och installation till löpande underhåll och service, ger vi dig som kund en snabb och säker service hela vägen från start till slut, tack vare stan­dardmaterial på lager och duktig personal.

Hyra eller köpa?

Hos oss har du möjlighet att hyra en stor mängd av våra produkter. Att hyra kan vara ett mycket ekonomisk fördelaktigt alternativ för kortsiktiga projekt. Osäker på vilket alternativ mellan att hyra eller köpa som är mest fördelaktigt för dig? Kontakta oss så tar vi fram den bästa lösningen till ditt behov.

Leverans i hela Norden.

Idag hittar ni oss på flera olika ställen runt om i Sverige och Danmark med möjlighet att leverera stora volymer inom 0-3 dagar.

Vi är BGFIX

Hur jobbar BGFIX?

ENKLARE ÄN FÖRVÄNTAT

Stödjer Välgörenhet

På BGFIX har vi i många år stöttat Rapid Relief Team (RRT). Än idag fortsätter många i personalen att vara volontärer till RRT.

RRT visar omsorg och medkänsla mot människor i kris genom att erbjuda högkvalitativ cateringhjälp till välgörenhetsorganisationer, statliga organisationer, räddningstjänster och myndigheter som står inför några av mänsklighetens största utmaningar. Allt från naturkatastrofer, hjärtsjukdomar till cancerforskning och hemlösas svåra situationer. Över hela världen är de mobiliserade och redo att svara där de behövs som mest.

Vi är BGFIX

Hur har BGFIX kommit hit?

VÅR HISTORIA

Vi är BGFIX

Varför finns BGFIX?

VISION OCH MISSION

VISION

BGFIX ska dominera marknaden genom att vara det självklara valet.

MISSION

“Can-do”

Enklare än förväntat

Steget före

Generösa

Kontakta BGFIX för att beställa eller begär offert idag.

Rådgivning

Vi är behjälpliga med rådgivning och lotsar dig rätt.

Svart säkerhetsområdesikon

Kontakta oss

Ring eller maila oss direkt.

Beställ online

Beställ enkelt från vår webshop.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!