Hem » Om BGFIX

Snygga trygga stängsel är ingen tillfällighet

När du behöver skydda ett område med stängsel, staket, bommar, grindar eller liknande, så har vi lösningen. Vi ser till att funktionen och säkerhetsnivån är den rätta för just ditt behov. Dessutom lägger vi stor vikt vid att hela installationen ger ett harmoniskt helhetsintryck. Det ska vara snyggt och tryggt helt enkelt.

Tillsammans med dig

Vi arbetar gärna nära dig som uppdragsgivare. Tillsammans kommer vi fram till vilken typ av stängsel, staket, grindar och annat som uppfyller alla dina behov. Både de estetiska och de funktionella behoven.

Erfarenheter från olika miljöer

God design, rätt materialval, gediget hantverk och en bra dialog med våra uppdragsgivare har gett oss en rejäl bank med bra referenser. Vi har förmånen att arbeta i många olika miljöer med skiftande kravspecifikationer, som ofta kräver speciallösningar från vår sida.

Vi tar helhetsansvaret

Vi tar helhetsansvar för våra installationer, från projektering, leverans och montering till besiktningar och löpande underhåll. Tack vare att vi har allt standardmaterial i lager, kan vi ge dig som kund snabb och säker service.

BGFIX Grundades…

1 december 1998