SVDK
SVDK

Mobila grindar

VISA PRODUKTER

Utforska vårt breda utbud av manuella och automatiska mobila grindar: slaggrind, skjutgrind, vikgrind ,och gånggrind är några exempel på vad som finns i vårt sortiment. Oavsett miljö eller specifika behov kan vi skräddarsy en grindlösning perfekt för dig. Våra mobila grindar är tillverkade med det nordiska klimatet i åtanke och erbjuder högsta möjliga säkerhet och funktion. När alla de praktiska och säkerhetsmässiga kraven är uppfyllda återstår det bara att få grinden att harmoniera med ditt övriga områdesskydd. Behöver du en mobil slaggrind, mobil skjutgrind eller någon annan grind från vårt sortiment, kontakta oss så hjälper vi dig!

Mobila grindar

MER INFORMATION

Mobila grindar – Mobil skjutgrind, slaggrind och andra industrigrindar

Industrigrindar är ett kompletterande tillbehör till byggstängsel och annan avgränsning som är en nödvändighet för många byggarbetsplatser och industriområden. Med en mobil skjutgrind eller en mobil slaggrind kan arbetarna ta sig in och ut från området utan risk att obehöriga kan ta sig in för att förhindra inbrott, skadegörelse och olyckor.  Mobila Grindar

Ingången och utgången är i många fall den svagaste länken i byggstängsel och annan avspärrning. Det är också den viktigaste delen som binder ihop ett starkt områdesskydd. Det av därför viktigt att investera i en pålitlig och hållbar industrigrind som är anpassad efter dina behov och kringliggande miljö. BGFIX erbjuder ett brett utbud av mobila grindar inklusive skjutgrindar, slaggrindar och rotationsgrindar av högsta kvalitet. Oavsett dina behov så har vi lösningen för dig. Vi arbetar alltid med skräddarsydda och prisvärda helhetslösningar anpassade efter dig och ditt projekt med snabb leverans inom 0-3 dagar över hela Sverige. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering och projektering, till leverans, montering, besiktning och löpande underhåll. Kontakta BGFIX redan idag och gör ditt område lite smartare och mycket säkrare.

[Få mer information]

Design och kvalitet

Samtliga industrigrindar i vårt utbud är CE-märkta och erbjuder högsta möjliga säkerhet, funktion och pålitlighet. De är designade av och för skandinaver, anpassad efter det tuffa och varierande klimatet i Norden och innehar en mycket lång livslängd.

BGFIX har en lång erfarenhet inom branschen inom ett stort antal olika miljöer och arbetsområden. Det har skapat förutsättningarna för oss att utveckla och designa speciallösningar anpassade efter dina behov, alltid med god design, rätt material och ett gediget hantverk.

Vårt utbud av mobila grindar till industrin

Med BGFIX får du en skräddarsydd och måttanpassad grindlösning designad efter dina behov för att uppnå bästa funktion och säkerhet. I vårt utbud hittar du ett stort antal både manuella och automatiska grindar av olika typer och modeller inklusive:

 • Mobil slaggrind 
 • Mobil skjutgrind 
 • Rotationsgrind
 • Vikgrind
 • Körgrind
 • Gånggrind
 • Smidesgrind

Våra elektriska grindar finns i flera utförande med flera styrningsmöjligheter inklusive öppnarslinga, fjärrkontroll, tidur, kod dosa och GSM. Du kan alltid komplettera en elektrisk grind med tillbehör som trafiksignaler och överklättringsskydd – hajtänder och taggtråd.

För en mer omfattande beskrivning över funktioner, och kompletterande tillbehör för våra manuella och automatiska grindar rekommenderar vi att besöka respektive produktsida för den specifika grinden.

Pris industrigrindar

Då vi alltid skräddarsyr våra grindlösningar efter dina behov kommer priset att variera för varje projekt varje beroende på vad du behöver. Priset för våra industrigrindar beror på:

 • Dimensioner på grinden
 • Bredden på öppningen
 • Kompletterande tillbehör
 • Manuell eller automatisk

Kontakta oss direkt så hjälper vi se över vad priset blir i ditt fall för din grindlösning.

Smarta helhetslösningar av mobila grindar från BGFIX

Hos BGFIX hittar du marknadens främsta utbud av mobila skjutgrindar, slaggrindar, rotationsgrindar och andra industrigrindar. Vi erbjuder smarta och prisvärda helhetslösningar med snabb leverans och montering till ett rättvist pris. Oavsett om du behöver en mobil slaggrind eller mobil skjutgrind så har vi lösningen för dig. Kontakta BGFIX idag..

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

  captcha
  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!