SVDK
SVDK

Materialhantering på hög höjd

VISA PRODUKTER

Att arbete på hög höjd är en komplex process som ökar riskerna för alla inom byggområdet. Det krävs ordentlig säkerhetsutrustning för både arbetarna själva såväl som för materialhantering för att förhindra att någon eller något faller ned. Nedan hittar du vårt sortiment av materialhanteringsutrustning för höghöjdsarbete.
Skicka in er förfrågan eller beställning

Materialhantering på hög höjd

MER INFORMATION

Materialhantering på höjd

Materialhantering på höjd

Att arbeta på hög höjd med materialhantering och konstruktion är ett av de mest riskfyllda områdena då risken att man faller eller att något eller någon faller på en person nedanför alltid är närvarande. Det är i dagsläget ett av de arbetsområden som orsakar flest dödsfall och allvarliga skador per år; en trend BGFIX strävar efter att vända på med vår utrustning för materialhantering på hög höjd.

Materialhantering på hög höjd kräver att projektet är välplanerat, noggrant övervakat och utförs av kompetenta personer med kunskaperna och erfarenheten att utföra jobbet korrekt. Förutom det krävs det också att du har pålitlig materialhanteringsutrustning som skapar rätt förutsättningar för att kunna arbeta säkert på hög höjd.

Få mer information

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!