SV NO DK EN FI
SV NO DK EN FI

MER INFORMATION

PÅ PLATS NÄR DU BEHÖVER DET

Behöver du en lösning för säkerheten på din arbetsplats, men vet inte hur du ska förvara materialet när projektet är klart? Hos BGFIX kan du hyra de flesta produkter i vårt utbud så du får det materialet du behöver, när du behöver det.

 • Inga stora kapitalinköp
 • Inget behov av stora uppställningsytor för att lagerföra material
 • Ta vara på BGFIX kompetens och välfyllda lager.

Vi hjälper dig ta fram en lösning baserad på dina behov och förutsättningar för ditt projekt och ser till att funktionen och säkerhetsnivån är perfekt för just dig.

UTHYRNING

Varför ska BGFIX hyra ut

TILL DITT PROJEKT?

Nyservad och ren utrustning på plats

Genom att hyra från BGFIX så vet du att du får nyservad utrustning, vare sig det är en grind eller en lastplattform, så har en behörig tekniker gjort en ordentlig genomgång och testat säkerhetsfunktioner och andra funktioner innan leverans.

Snabba leveranser

Med våra stora lager så kan vi få fram material till er snabbt och smidigt så att ni kan fokusera på annat än att jaga leveranser.

Spara miljön

Vårt stora utbud betyder att du kan samköra flera olika produkter för ditt projekt och spara därmed miljön och sänka kostnaderna samtidigt!

Ett axplock av produkter

Kollektiv fallskydd

Här hittar ni ett komplett sortiment av kollektiv fallskydd till ert nästa projekt. Ett innovativt och genomtänkt lösning som kan anpassas efter dina behov. Kontakta någon av våra kunniga projektledare som hjälper dig redan från planeringsskedet!

Byggstängsel & mobila grindar

Vårt kompletta byggstängsel och grindsortiment går att hyra tillsammans med andra markavspärrningar som körplåtar, gångbryggor och mycket annat.

Lossningsplattformar

Byggarbetsplatsens smidigaste lossningsplattform. Ny & uppdaterad med bättre funktionalitet, gör som 100-tals andra projekt och hyr en smidig lossningsplattform till ditt bygge.

 • Fallskydd inbyggd
 • Lättvikt
 • Kopplas ihop till flera

SNABB & SMIDIG UTHYRNING

KONTAKTA OSS

  captcha

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!