Fallskydd

Komplett sortiment för att skydda er personal på höga byggen. Tryggt och säkert!

Skicka in er förfrågan eller beställning

Komplett sortiment för att skydda er personal på höga byggen. Tryggt och säkert!

Skicka in er förfrågan eller beställning

Tillfälliga fallskydd

FallskyddFallolyckor är den ledande orsaken till dödsfall och allvarliga skador inom konstruktionsbranschen och står för ungefär en tredjedel av alla dödsfall inom industrin. När ett projekt involverar höga höjder är det alltid rekommenderat att investera i något typ av fallskyddssystem som garanterar att projektet kan genomföras säkert för att förhindra att någon faller ned, eller att något/någon faller på en.

Vid byggnads- och anläggningsarbeten på 2 meter eller högre ska man enligt Arbetsmiljöverket välja gemensamma fallskydd (även kallat kollektivt fallskydd) i första hand. Kollektiva fallskydd består bland annat av ställningar, arbetsplattformar, skyddsräcken och andra typer av fallskydd för tak och andra höga platser. Dessa typer av fallskyddssystem hjälper till att hantera både utrustnings- och människorelaterade fallolyckor.

Läs mer

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!
    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!