Fallskydd

Ett kollektivt fallskydd som fallskyddsräcken är rekommenderat vid alla typer av byggnads- och anläggningsarbeten över 2 meter. Hitta rätt fallskyddssystem för era behov med BFGIX och säkerställ er personals trygghet på höga byggen

Skicka in er förfrågan eller beställning

Ett kollektivt fallskydd som fallskyddsräcken är rekommenderat vid alla typer av byggnads- och anläggningsarbeten över 2 meter. Hitta rätt fallskyddssystem för era behov med BFGIX och säkerställ er personals trygghet på höga byggen

Skicka in er förfrågan eller beställning

Förhindra fallolyckor med tillfälliga räcken som fallskydd

Fallolyckor är den ledande orsaken till dödsfall och allvarliga skador inom konstruktionsbranschen och står för ungefär en tredjedel av alla dödsfall inom industrin. När ett projekt involverar höga höjder är det alltid rekommenderat att investera i något typ av fallskyddssystem som garanterar att projektet kan genomföras säkert för att förhindra att någon eller något faller från en hög höjd.

Vid byggnads- och anläggningsarbeten på 2 meter eller högre rekommenderar Arbetsmiljöverket att välja gemensamma fallskydd (även kallat kollektivt fallskydd) i första hand. Kollektiva fallskydd består bland annat av ställningar, arbetsplattformar, skyddsräcken och andra typer av fallskydd för tak och andra höga platser. Dessa typer av fallskyddssystem hjälper till att hantera både utrustnings- och människorelaterade fallolyckor.

Hos BGFIX hittar du ett komplett sortiment för vårt fallskyddssystem AntiFall med tillhörande tillbehör som garanterar att arbetarna är säkra genom hela projektet. Samtliga produkter i vårt utbud av tillfälliga fallskydd finns att både köpa eller hyra i stora volymer och kan levereras inom 0-3 dagar till dig oavsett vart i Sverige ditt projekt är.

Lär dig mer om vårt nya Safeway Edge Protection Fallskydd

Hos BGFIX hittar du ett komplett sortiment för vårt fallskyddssystem AntiFall med tillhörande tillbehör som garantera att arbetarna är säkra under hela projektets gång. Samtliga produkter i vårt utbud av tillfälliga fallskydd finns att både köpa eller hyra i stora volymer och kan levereras inom 0-3 dagar till dig oavsett vart i Sverige ditt projekt är.

Våra fallskyddssystem och tillbehör

Vårt fallskyddssystem AntiFall är ett flexibelt och fullt anpassningsbart fallskyddsräcke som uppfyller samtliga säkerhetskrav (CE-märkt och EN-godkänt) för att kunna arbeta på hög höjd.

I vårt utbud hittar du följande fallskyddsprodukter för AntiFall:

 • Individuella räckesnät i tre olika längder: 1,3 m, 1,95 m och 2,6 m.
 • Räckesförhöjare
 • Tillbehör till skyddsräcket (stolpar, S-fötter, balkongfötter, trappfötter, flexfötter, klämfästen)
 • Transportbox
 • Transportställ

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig skapa en anpassad lösning för fallskydd för tak enligt projektets förutsättningar. Vårt helhetskoncept inkluderar följande tjänster:

 • Projektering och planering
 • Leverans och installation
 • Besiktning och underhåll

Vi hjälper dig ta fram en lösning baserad på dina behov och förutsättningar för ditt projekt och ser till att funktionen och säkerhetsnivån är perfekt för just dig.

Köpa eller hyra fallskydd för tak?

Är du osäker på om du bör köpa eller hyra fallskydd? Inga problem. Vi hjälper dig se över dina behov gällande hur många räcken och vad för tillbehör du behöver, och om räckesförhöjare är nödvändigt eller inte för att räkna ut om det är bäst för dig att köpa eller hyra fallskydd. Kontakta oss för mer information och tips.

Smarta helhetslösningar av fallskydd från BGFIX

BGFIX är fallskyddsspecialisten du ska vända dig till när ditt projekt innefattar moment på hög höjd och du behöver skapa säkra och effektiva arbetsförhållanden. För mer information och generella riktlinjer för vårt tillfälliga fallskydd AntiFall rekommenderas att läsa vårt produktblad du hittar på vår produktsida.

Du är alltid välkommen att kontakta BGFIX direkt så hjälper vi dig besvarar vi dina frågor och funderingar gällande fallskydd för tak och andra byggnationer på höga höjder. Fallskydd är bara en av många avspärrningslösningar som finns tillgängliga i vårt utbud för byggarbetsplatser. I vårt utbud hittar du även:

Lär dig mer om vårt nya fallskyddssystem: Safeway Edge Protection Fallskydd

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!
  captcha
  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!