SVDK
SVDK

Fallskydd

MER INFORMATION

Skräddarsydda helhetslösningar

ALLTID ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig skapa en anpassad lösning för fallskydd för tak enligt projektets förutsättningar. Vårt helhetskoncept inkluderar följande tjänster:

 • Projektering och planering
 • Leverans och installation
 • Besiktning och underhåll

Vi hjälper dig ta fram en lösning baserad på dina behov och förutsättningar för ditt projekt och ser till att funktionen och säkerhetsnivån är perfekt för just dig.

SAFEWAY PROTECTION

FÖRHINDRA fallolyckor med

SafeWay Edge Protection

Fallolyckor är den ledande orsaken till dödsfall och allvarliga skador inom konstruktionsbranschen och står för ungefär en tredjedel av alla dödsfall inom industrin. När ett projekt involverar höga höjder är det alltid rekommenderat att investera i något typ av fallskyddssystem som garanterar att projektet kan genomföras säkert för att förhindra att någon eller något faller från en hög höjd.

Projektering

Vi hjälper till att projektera fallskyddet i ett tidigt skede i processen. Vi sköter kontakten mot konstruktören när det skall gjutas in material i väggar och bjälklag.

Leverans och materialplanering

Vi ser till att det kommer rätt mängd material till bygget på rätt tid. Våra produkter finns alltid på lager för omgående leverans.

Ledande på marknaden

Vi sticker ut tack vare vårt innovativa tänk och okomplicerade produkter.

Nära samarbete

Vi är ute på projektet minst var tredje vecka för att säkerställa att allt fungerar som vi har kommit överens om och att ni har allt material som behövs. Vi är gärna med på skyddsronder och engagerar oss mer än gärna i frågor gällande säkerhet på byggarbetsplatsen, är med på säkerhetsdagar/veckor.

Smarta helhetslösningar av fallskydd från BGFIX

Kollektiv fallskydd

Här hittar ni ett komplett sortiment av kollektiv fallskydd till ert nästa projekt. Ett innovativt och genomtänkt lösning som kan anpassas efter dina behov. Kontakta någon av våra kunniga projektledare som hjälper dig redan från planeringsskedet!

Hängbrygga

Ett alternativ till ställning som kan anpassas för infästning i bland annat fasader och tak. Den används vid montagearbeten, fasadarbeten och takarbeten där ställning av olika skäl inte är önskvärd eller går att använda.

Hallsystem

Ett enkelt, temporärt fallskydd för hallbyggnader som oftast uppförs på kort tid. BGFIX har ett heltäckande sortiment för att underlättar ditt nästa projekt.

Vi hjälpa dig med att projektera fallskyddet och därmed optimera ditt projekt.  Ett kollektivt fallskydd som fallskyddsräcken är rekommenderat vid alla typer av byggnads- och anläggningsarbeten över 2 meter. Hitta rätt fallskyddssystem för era behov med BFGIX och säkerställ er personals trygghet på höga byggen
Skicka in er förfrågan eller beställning

Fallskydd

KONTAKTA OSS

  captcha

  RESURSER

  Håll dig uppdaterad

  VÅRA FALLSKYDD-RESURSER

  BLOGG

  5 typer av fallskyddssystem

  RESURSER

  Fallskyddssortiment

  RESURSER

  Monteringsanvisning

  ALLA RESURSER

  Vi har samlat intressanta artiklar och nedladdningsbart material för fallskydd!

  FAQ

  FAQs

  När ska man använda fallskyddssystem?

  Alla arbeten med fallrisker från 2 meter eller mer ska förebyggas. Detta kan man i första hand förebygga med ett kollektivt fallskydd såsom ett skyddsräcke.

  Vad kostar ett kollektivt fallskydd?

  Priset beror oftast på mängd och hur länge projektet beräknas pågår.

  Kontakta en rådgivare för att få en komplett prisuppgift till ditt projekt.

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!