Byggstängsel

Vi har det du behöver för att göra tillfälliga avspärrningar. Det kan gälla att leda trafiken vid vägarbetsplatser eller att inhägna ett byggområde. Eller att sätta upp kravallstaket vid rockkonserter eller på idrottsevenemang. Skicka in er förfrågan eller beställning

Vi har det du behöver för att göra tillfälliga avspärrningar. Det kan gälla att leda trafiken vid vägarbetsplatser eller att inhägna ett byggområde. Eller att sätta upp kravallstaket vid rockkonserter eller på idrottsevenemang.
Skicka in er förfrågan eller beställning

Tillfälligt staket – Byggstängsel

Tillfälliga staket och byggstängsel sammanfattar det vi på BGFIX är specialiserad på och är absolut bäst på inom vår industri och bransch. Hos oss hittar ni alla typer av avspärrning och tillbehör för varje tänkbar situation. Vi har allt du behöver för en komplett, säker och effektiv avspärrning vare sig det handlar om att inhägna ett byggområde med ett tillfälligt staket, eller ett robust kravallstaket för konserter eller idrottsevenemang.

Tillfälliga staket kallas ibland även mobila staket för deras höga mobilitet, lätta hantering och smidiga montering, och kan tas med och användas gång på gång till alla typer av evenemang och projekt. När du köper ett byggstängsel från BGFIX får du en ekonomisk fördelaktig lösning som utmärker sig inom alla ovan nämnda egenskaper.

Kontakta BGFIX för tillfälliga staket och byggstängsel av högsta kvalitet, skräddarsydda efter dina behov och krav, alltid med snabb leverans. Vi jobbar alltid utifrån ett helhetskoncept där vi hjälper dig från start till slut med planering och projektering, leverans och montering, besiktning och löpande underhåll.

Få mer information

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!
    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!