Byggstängsel Erbjudande

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln! Skicka in er förfrågan eller beställning

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter.
Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!
Skicka in er förfrågan eller beställning

Byggstängsel– och avspärrningspaket

Vi på BGFIX är specialister på byggstängsel och annan avspärrning. I vårt sortiment av avspärrningsprodukter hittar du bland annat:

Få mer information

När måste man ha byggstängsel?

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter ska området “avgränsas på väl synligt och lätt identifierbart sätt.” Ett byggstängsel är ett bra och enkelt sätt att göra det på tillsammans med skyltar. Man ska hindra att obehöriga kan ta sig in och skada sig – ansvaret ligger oftast på byggherren eller totalentreprenören. 

Utöver detta så skyddas även byggarbetsplatsen från andra obehöriga som vill stjäla och ta med sig byggmaterial, verktyg och annat. Detta är ett ökande bekymmer och byggstängsel är ett sätt att hindra detta.

Hur monterar man upp byggstaket?

Byggstängsel är enkelt att montera upp. Se vår monteringsanvisning för Byggstängsel för en mer detaljerad beskrivning 

Det finns 3 huvudkomponenter: 

och en hel rad med olika tillbehör som kan läggas till.

Steg-för-steg instruktion:

 1. Placera fundamenten på marken med panelens längd emellan (2,2 eller 3,5 meter)
 2. Montera in eventuell avlyftningsspärr i fundamenten
 3. Monterar upp byggstängsel panelen i fundamenten

Sätt dit kopplingen med eventuella tillbehör (t.ex. Stag, taggtrådstopp) och dra åt med BGFIX verktyg för både säkerhetskopplingar och vanliga kopplingar.

Hur högt är ett byggstaket?

Standardhöjd på Byggstängsel är 2 meter. Höjden kan varierar från 1,1m högt till 2,4m högt beroende på vad man har för omständigheter / krav. Vill man montera byggstaket på ett GP-link exempelvis, vill man ibland har ett lägre staket så att totalhöjden blir 2 meter. 

Vad kostar det att hyra byggstaket?

Priset variera beroende på antal meter och antal månader som Byggstängsel ska hyras. Kontakta BGFIX idag för offert. 010-102 46 01

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!
  captcha
  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!