Byggstaket

Byggstaket eller byggstängsel eller vad man än vill kalla det, blir allt vanligare på Sveriges byggarbetsplatser av flera säkerhetsanledningar. Det används för att hålla oskyldigt folk borta från byggområdet så att de inte skada sig. Det används också för att hålla de obehöriga ut – de som tänker stjäla era verktyg och material. Samt även de som helst skulle slippa gå igenom ID06-kontrollerna av olika anledningar.

Det blir allt vanligare att material och verktyg stjäls från våra byggarbetsplatser och då är det inte bara ekonomin som få ett slag för det som blivit stulet, det krävs även en hel del tid för att reda ut vad som hänt samt för att åtgärda stölden. Byggstaket är en billig försäkring för att ni ska kunna jobba på utan störning och kommer hem i tid på kvällen.

BGFIX ® har flera olika modeller på byggstängsel som passar till de olika behoven som finns på byggen. Se de olika modellerna samt de andra avspärrningsprodukter här.

Byggstaket-Arbetsplats-BGFIX

Kolla in vårt utbud av Bygg & avspärrningsprodukter. Kontakta gärna oss med vad ni behöver så löser vi det till er! 010-102 46 00

BGFIX ® är marknadsledande i Sverige på inhägnader och avspärrning. Vi jobbar kontinuerligt för att utveckla både nya produkter samt befintliga produkter som kan få en liten förändring för att det ska fungerar bättre ute på fältet. Kompletta paket så att ni kan få allt på en och samma leverans.