Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

KÖRPLÅTAR FÖR OMGÅENDE LEVERANS

Soundex ljuddämpning

30mm S355J2 – Högkvalitativt stål
Flera storlekar tillgängliga!

 • Hindra buller från att lämna arbetsplatsen.
 • Upp till 32 dB ljuddämpning och hög absorption.
 • Finns i flera utföranden med mattor och inhägnader

FÖLJ OSS PÅ LINKEDIN.

Håll dig uppdaterad om vad som är på gång genom att följa oss på LinkedIn.

Referensprojekt

Vi erbjuder olika typer av skydd för

BYGGARBETSPLATSER

SÄKRA LÖSNINGAR SOM SKAPAR TRYGGHET

Ända sedan starten år 1998 har vi på BGFIX levererat och tillverkat högklassiska områdesslösningar som har skapat säkrare miljöer och tryggare människor. Vi tror att ju säkrare en arbetsplats är, desto tryggare känner sig människorna.

Utifrån vårt breda sortiment kan vi enkelt ta fram en lösning anpassad efter dina omständigheter – såväl funktionellt som estetisk. Vi fokuserar alltid på funktion och säkerhetsnivå, och finns med på er resa från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll.

Hela vägen från start till slut

Vi tar helhetsansvar för våra installationer – från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll.

Funktion och kvalité

Funktion och kvalité står i centrum, vare sig du är i behov av en grind till en byggarbetsplats eller skräddarsydd varningsskylt. Vi levererar god design med rätt materialval och gediget hantverk.

Säkerhet är trygghet

Vi tror att ju säkrare en byggarbetsplats är – desto tryggare känner sig människorna, både på och runt om arbetsplatsen.

Skräddarsydd erfarenhet

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta i många olika miljöer med skiftande kravspecifikationer. Vi har allt standardmaterial på lager men har möjligheten att skräddarsy helt efter önskemål och behov.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan med er förfrågan eller beställning!

Hör av dig

  Erforderligt format: pdf/dwg/cad & max filstorlek: 3mb

  Faror vid arbete på byggarbetsplatsen

  Bygg är en av de farligaste branscherna att arbeta inom. Stora verktyg, maskiner, arbete på hög höjd, hantering av tunga och farliga material utgör faror för alla som vistas inom en byggarbetsplats. Farorna är dock kraftigt beroende på vad för typ av byggarbetsplats det är. Olika byggprojekt kräver olika säkerhetslösningar och avspärrning. BGFIX är en komplett leverantör av olika säkerhetslösningar, avspärrningslösningar och produkter för alla typer av byggprojekt.

  Som ledande leverantör av ett brett utbud av produkter till byggarbetsplatser i Norden är vi med hela vägen för att förse våra kunder med säkra, smidiga och innovativa lösningar. Med kunden i fokus kan man hyra eller köpa, såväl som få snabba leveranser av avspärrningslösningar och säkerhetslösningar i stora volymer till byggarbetsplatsen. Allt för säkrare miljöer och tryggare människor.

  VÅRT SORTIMENT AV SÄKERHETSUTRUSTNING OCH SKYLTAR PÅ BYGGARBETSPLATSEN

  BGFIX erbjuder ett komplett utbud av säkerhetsprodukter, avspärrning och andra lösningar för alla typer av byggprojekt:

  • Fallskydd
  • Containrar
  • 1:a hjälpen
  • Avspärrning
  • Mobila grindar
  • Tillbehör för byggstängsel
  • Ställningar och plattformar
  • Soundex ljuddämpningsmattor
  • Tillfällig el för byggarbetsplatser
  • Nya och begagnade byggstängsel
  • Skylt byggarbetsplats och displayer
  • Utrustning för materialhantering på hög höjd

  DESIGN OCH KVALITET AV UTRUSTNING FÖR BYGGARBETSPLATS OCH SKYLTAR

  Vårt mål är att bli det självklara valet när det kommer till avspärrningslösningar och annan säkerhet för en byggarbetsplats. Detta har kommit att bli en verklighet dels tack vare vårt kompletta produktutbud för alla typer av byggprojekt, dels vår stränga och noggranna urvalsprocess som säkerställer ett produktutbud fyllt med marknadens mest innovativa, säkra och högkvalitativa lösningar.

  Eftersom vi är verksamma i Sverige fokuserar vi även på de mest stryktåliga produkterna som kan hantera det tuffa och varierande klimatet Norden – regn såväl som snö.

  Få mer information
  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!