SVDK
SVDK

KÖRPLÅTAR FÖR OMGÅENDE LEVERANS

Soundex ljuddämpning

30mm S355J2 – Högkvalitativt stål
Flera storlekar tillgängliga!

 • Hindra buller från att lämna arbetsplatsen.
 • Upp till 32 dB ljuddämpning och hög absorption.
 • Finns i flera utföranden med mattor och inhägnader

FÖLJ OSS PÅ LINKEDIN.

Håll dig uppdaterad om vad som är på gång genom att följa oss på LinkedIn.

Referensprojekt

Vi erbjuder olika typer av skydd för

BYGGARBETSPLATSER

Referensprojekt

SafeWay Plattform vid Strängbetong en stor succé

”Bra utrustning som även fungerar bra på grus. Ser framemot flera byggen med dessa som huvudsätt samt komplement.” säger Peter Rosvall på Strängbetong där man har haft stor nytta av SafeWay Plattformen vid flera olika projekt. SafeWay Plattformen blev utnyttjad till max när man var tvungen att ta bort lossningsbryggorna då lossningsplatsen även var vändzon för leveranserna. En fantastisk plattform som eliminerar fallrisker runt lastbilar och andra tunga fordon vid lossning/avlastning.

LÄS MER OM VÅR SAFEWAY PLATTFORM

Svartlackerade Kravallstaket vid Hede Fashion Outlet

Vid HEDE FASHION OUTLET har BGFIX levererat svartlackerade Kravallstaket Strong – för att hjälpa folk att hålla avstånd, visa hänsyn och stoppa smittspridningen av COVID-19. I entréerna finns det som ser ut som ett snyggt smidesstaket, dela upp ingången/utgången i två enskilda gångbanor. Kravallstaket Strong med sin platta fot för ökad stabilitet och minskning av snubbelrisk har bara smält in i miljön. Vi är mycket glada över att vi kunnat bidra med en skräddarsydd säkerhetslösning under dessa annorlunda tider.

I BEHOV AV EN LIKNANDE LÖSNING?

Ommålning av Bockkranen i Eriksberg

Bockkranen i Eriksberg, ett utav av Göteborgs mest ikoniska landmärken, målas om under år 2021. Vi har haft förmånen att inhägna hela området under kranen med Byggstängsel AntiForce komplett med fundament, kopplingar och extra ballastfundament för maximal stadighet och styrka. Byggstängsel AntiForce är en av våra mest pålitliga och omtyckta byggstaket med sin bockad profil, två extra förstärkta svetsskarvar i nederkanterna, det berömda AntiClimb nätet och en extra profil på mitten.

LÄS MER OM VÅR BYGGSTÄNGSEL ANTIFORCE

CantiDeck är med på Karlatornets resa upp!

BGFIX lastplattform/intagsbrygga CantiDeck SuperRoller är med på Karlatornets resa upp, upp upp! Där hjälper plattformen med att effektivisera hanteringen av gods och material in och ut ur byggnaden under byggets gång. Det som är specifikt med just denna plattform är att den kan rullas in i byggnaden när den inte längre används och att man kan installera flera plattformar i en staplad konfiguration. Vid Karlatornet har vi så klart även levererat några kilometer med Byggstängsel AntiForce.

LÄS MER OM VÅRA CANTIDECK PLATTFORMAR

Soundex Bullerdämpande matta löser problem vid skola i Hovås

På skolgården i Hovås ville barnen inte vara ute på rasten på grund av allt buller från intilliggande byggarbetsplats. BGFIX ryckte ut och problemet var löst tack vare vår Soundex Bullerdämpande Matta som blixtsnabbt hängdes upp av team BGFIX. Barnen kunde fortsätta leka, och byggarbetsplatsen fortsätta bygga. Soundex mattan är brandbeständig, dämper ljudet med upp till 28,2 dB och har en ljudabsorbering upp till 31%. Den är dessutom utrustad med breda kardborreband och öljetter.

SÄNK LJUDNIVÅER FRÅN BYGGARBETSPLATSEN

SÄKRA LÖSNINGAR SOM SKAPAR TRYGGHET

Ända sedan starten år 1998 har vi på BGFIX levererat och tillverkat högklassiska områdesslösningar som har skapat säkrare miljöer och tryggare människor. Vi tror att ju säkrare en arbetsplats är, desto tryggare känner sig människorna.

Utifrån vårt breda sortiment kan vi enkelt ta fram en lösning anpassad efter dina omständigheter – såväl funktionellt som estetisk. Vi fokuserar alltid på funktion och säkerhetsnivå, och finns med på er resa från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll.

Hela vägen från start till slut

Vi tar helhetsansvar för våra installationer – från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll.

Funktion och kvalité

Funktion och kvalité står i centrum, vare sig du är i behov av en grind till en byggarbetsplats eller skräddarsydd varningsskylt. Vi levererar god design med rätt materialval och gediget hantverk.

Säkerhet är trygghet

Vi tror att ju säkrare en byggarbetsplats är – desto tryggare känner sig människorna, både på och runt om arbetsplatsen.

Skräddarsydd erfarenhet

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta i många olika miljöer med skiftande kravspecifikationer. Vi har allt standardmaterial på lager men har möjligheten att skräddarsy helt efter önskemål och behov.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan med er förfrågan eller beställning!

Hör av dig

  captcha

  Faror vid arbete på byggarbetsplatsen

  Bygg är en av de farligaste branscherna att arbeta inom. Stora verktyg, maskiner, arbete på hög höjd, hantering av tunga och farliga material utgör faror för alla som vistas inom en byggarbetsplats. Farorna är dock kraftigt beroende på vad för typ av byggarbetsplats det är. Olika byggprojekt kräver olika säkerhetslösningar och avspärrning. BGFIX är en komplett leverantör av olika säkerhetslösningar, avspärrningslösningar och produkter för alla typer av byggprojekt.

  Som ledande leverantör av ett brett utbud av produkter till byggarbetsplatser i Norden är vi med hela vägen för att förse våra kunder med säkra, smidiga och innovativa lösningar. Med kunden i fokus kan man hyra eller köpa, såväl som få snabba leveranser av avspärrningslösningar och säkerhetslösningar i stora volymer till byggarbetsplatsen. Allt för säkrare miljöer och tryggare människor.

  VÅRT SORTIMENT AV SÄKERHETSUTRUSTNING OCH SKYLTAR PÅ BYGGARBETSPLATSEN

  BGFIX erbjuder ett komplett utbud av säkerhetsprodukter, avspärrning och andra lösningar för alla typer av byggprojekt:

  • Fallskydd
  • Containrar
  • 1:a hjälpen
  • Avspärrning
  • Mobila grindar
  • Tillbehör för byggstängsel
  • Ställningar och plattformar
  • Soundex ljuddämpningsmattor
  • Tillfällig el för byggarbetsplatser
  • Nya och begagnade byggstängsel
  • Skylt byggarbetsplats och displayer
  • Utrustning för materialhantering på hög höjd

  DESIGN OCH KVALITET AV UTRUSTNING FÖR BYGGARBETSPLATS OCH SKYLTAR

  Vårt mål är att bli det självklara valet när det kommer till avspärrningslösningar och annan säkerhet för en byggarbetsplats. Detta har kommit att bli en verklighet dels tack vare vårt kompletta produktutbud för alla typer av byggprojekt, dels vår stränga och noggranna urvalsprocess som säkerställer ett produktutbud fyllt med marknadens mest innovativa, säkra och högkvalitativa lösningar.

  Eftersom vi är verksamma i Sverige fokuserar vi även på de mest stryktåliga produkterna som kan hantera det tuffa och varierande klimatet Norden – regn såväl som snö.

  Få mer information
  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!