BGFIX SafeLoader Plattform 6000 är framtagen för att underlätta säker lastning och lossning av lastbilar och annat ute på byggarbetsplatsen. 

Med genomtänkt design och lätt konstruktion är SafeLoader Plattform 6000 ett välkommet måste på byggarbetsplatsen. Särskilt anpassad för säkerhet och smidighet är den lätt att flytta och montera/fästa på den plats den ska vara. 

 

 

 

  • Lyftöglor som standard
  • Gaffelspår som tillval.
  • Förstärkt aluminiumram för optimal stadga
  • Självstängande grind vid plattformens ingång
  • Kraftiga 200mm snurr- och låsbara hjul

Den Självstängande grinden vid ingången medför en väldigt användarvänlig och säker lösning. Användaren kan enkelt öppna grinden vid åtkomst till plattformen genom att putta den, och grind stänger sig själv efteråt och skapa en säker skyddsräcke med mitträcke runt trappuppgången. 

45-graders trappuppgång är säkrare och mer hanterbart jämfört med vanliga trappstege, speciellt vid flytt av material och annan utrustning till och från lastbilen. De 220mm djupa trappstegen med halkskyddad trampyta gör trappan användbar under alla förhållanden. 

De kraftiga hjulen är framtagna för tuffa byggarbetsplatsförhållanden med tätade kullager för extra motstånd mot slitage. 

Tydligt markerade lyftöglor underlättar transport när det behövs. 

Plattformgolvet är i halkskyddat aluminium. Designat för användning i de tuffaste förhållanden, de upphöjda aluminiumperforeringarna ge det bästa greppet. Detta har bevisat sig vara en överlägsen trampyta vad gäller hållbarhet och grepp jämfört med andra metallytor. 

Snabbkopplad skyddsräckessystem. Alla skyddsräcken (med tillhörande fotlister) är avtagbara, och glider enkelt in i hållarna för åtdragning innan användning. Detta tar bort svetspåfrestningar och skador till räcket samt gör plattformen mer kompakt och lätt transporterad. 

Varje plattform är tillverkad enligt BS EN 1004: 2004 och konstruerad för 500kg vikt. 

 

Egenskaper och alternativ

Färger

Aluminium

Dimensioner

0,7m (B) x 1,4m (H) x 6,0m (L)

Klassificering

BS EN 1004: 2004

Tillval

Gaffelspår

 

 

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

 

Tillbaka

Produktblad

Spara ner ett produktblad som PDF.

Skaffa Adobe Reader

Öppna PDF