Om Byggstängsel.

Byggstängsel är ett tillfälligt stängsel som man smidigt monterar och demonterar runt sin byggarbetsplats. Det säkrar, tryggar och avgränsar byggarbetsplatsen vilket leder till en förbättrad arbetsmiljö och ökad säkerhet.

Läs mer om Byggstaket här!

Basic

Basic är ett enkelt och lättmonterat mobilstaket. Det markerar byggområdet tydligt och håller t ex barn borta så att de inte skadar sig. Basic är igenkännbart av de fyrkantiga hörnen i överkant. Ett enkelt staket som fyller sin funktion, Basic ger en avgränsning av arbetsplatsen på ett ekonomiskt sätt.

Basic monteras i plastfundament och fästes med kopplingar. För ökad säkerhet kan man välja säkerhetskopplingar.

Byggstaket Basic

Hos BGFIX hittar du marknadens främsta och mest prisvärda avspärrningsprodukter. Vi erbjuder snabb och smidig leverans av dina beställningar, hur små eller stora de än må vara.

Vi har ett fullt utbud av olika byggstängsel för alla typer av byggarbetsplatser där många av dem även finns att köpa i en intensiv gul färg för maximal synlighet. För syns man inte, finns man inte. Med ett gult byggstaket från BGFIX kan du vara säker på att hela grannskapet kommer vara medveten om att ni är där och arbetar.

BGFIX tillämpar även en prisgaranti på våra byggstängsel. Hittar du samma produkt vi säljer hos någon annan men till ett lägre pris så ger vi dig 5% rabatt på det lägre priset.

En byggarbetsplats är fylld av tunga och värdefulla maskiner, friliggande material, gropar och utgrävningar som kan innebära en fara eller möjlighet för obehöriga som tagit sig in på din byggarbetsplats. För att förhindra att någon skadar sig, att bygget störs, eller att något blir stulet, bör du investera i ett byggstaket. Det är ett tillfälligt staket som man smidigt monterar och demonterar runt sin arbetsplats. Det markerar tydligt byggområdet och säkrar, tryggar och avgränsar byggarbetsplatsen från barn, djur och andra obehöriga dygnet runt. Med ett byggstaket skapar du en förbättrad arbetsmiljö och ökar säkerheten på byggarbetsplatsen både för arbetarna och personer i närheten av byggarbetsplatsen.

Behöver du köpa byggstaket till din arbetsplats? Kontakta BGFIX direkt, eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om våra olika modeller av byggstaket och priserna för dem. På vår hemsida hittar du allt du behöver veta om byggstaket till byggarbetsplatser med svaren till följande:

  • Varför behöver du ett byggstaket?
  • Vilken modell är rätt för din byggarbetsplats?
  • BGFIX:s leveranstider
  • BGFIX:s priser
  • …och mycket mer.

Modell Basic

Basic är ett enkelt och lättmonterat mobilstaket. Det markerar byggområdet tydligt och håller till exempel barn och djur borta från byggarbetsplatsen så att de inte skadar sig, eller fördärvar byggarbetsmaterial och maskiner. Byggstaket Basic är ett säkert och pålitligt val av byggstaket där alla svetsskarvar är gediget testade. Det finns alltid tillgängligt på vårt lager för snabb leverans.

Byggstaket Basic är igenkännbart via sitt fyrkantiga format och av de fyrkantiga hörnen i dess överkant. Det är ett lättmonterat staket som fyller sin funktion och som ger en avgränsning av arbetsplatsen. Byggstaket Basic är ett av de billigaste, men också mest prisvärda, alternativet av byggstaket inom vårt utbud.

Basic monteras i plastfundament och fästes med kopplingar. För ytterligare säkerhet kan du investera i ett tillval av säkerhetskopplingar som både stabiliserar staketet och säkerställer att varje individuellt staket garanterat håller ihop med sina grannar.

BGFIX:s arbetsmodell

Vår verksamhet är uppbyggd efter två nyckelord: Kvalitet och Harmoni.

Kvalitet i form av god design, rätt materialval, ett gediget hantverk samt en öppen och bra dialog med er som uppdragsgivare. Med det i åtanke har vi tagit fram ett brett och högkvalitativt utbud av byggstaket för alla typer av byggarbetsplatser. Vi ser till att funktionen och säkerhetsnivån på din byggarbetsplats är den rätta för just ert behov och situation.

Harmoni i form av smidiga helhetslösningar där vi tar helhetsansvar för våra installationer av byggstaker, från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll.

Kontakta BGFIX idag och skicka in er förfrågan eller beställning då du behöver köpa ett byggstaket för din byggarbetsplats.

 

Tveka inte att höra av er med frågor! 010 102 46 00.

Ladda ner högupplösta bilder

Egenskaper och alternativ

HöjdxBredd

2000×3500 mm

Maska

85×260 mm

Ram

Vertikalt Ø38 mm, horisontellt Ø26,9 mm

Fundament

Återvunnen plast 18 kg, betong 31 kg

Tillval

Körgrind | 2650:-/st

Gånggrind | 950:-/st

Transportpall | 3250:-/st

Insynsskydd | 45:-/m

Produktblad

Spara ner ett produktblad som PDF.

Skaffa Adobe Reader

Öppna PDF