Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

Bruno Gunnarsson

VD/Projektledning

Efter att han lämnade elektrikerutbildning på gymnasiet 1997 så började Bruno sin karriär som lastbilschaufför i Stockholm. Under sina resor märkte han bristen på tillräcklig säkerhetsstängsel vid industrifastigheter, vilket ledde honom till att starta sin egen verksamhet 1998 som stängselmontör. Sedan dess har han fortsatt att utvecklat företaget inom automatiska grindar, smidesstaket, och på senare tid byggstängsel och fallskydd.

Genom åren har Bruno varit fullt engagerad i tillväxten av BGFIX, med ständig innovation och förbättringar, först inom installation, sedan automatisering av grindar och nu senast inom tillfälliga säkerhets- & avspärrningsprodukter för byggplatser. Med sin aktiva och energiska ledarskapsstil har han tagit BGFIX från enmansverksamhet till ett företag med tre depåer och över 30 anställda. Bruno har en passion för att göra saker bättre och en vision som har drivit honom till att uppnå stor framgång och ett hunger för att fortsätta utveckla och förbättra.

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!