Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

NY PRODUKT! – CantiDeck

Vi når nya höjder samtidigt som ni får ökad säkerhet och trygghet på höjd.

BGFIX har precis lanserat en ny produkt, CantiDeck; en lastplattform/intagsbrygga som används för att flytta utrustning och material effektivt in och ut ur byggnader under byggets gång. Denna produkt skapar möjligheten att säkert och tryggt hantera utrustning och material på höjd.

Bakgrundsinfo

Ett av de farligaste jobben som finns är arbeten på höjd med materialhantering och konstruktion. Varför det är så farligt är för att det finns en potentiell risk för att man faller, eller att något/någon annan faller på en. Detta är ett arbetsområde som fortsätter att orsaka flest dödsfall och allvarliga skador varje år.

Därför kräver materialhantering på höjd att projektet är välplanerat, noggrant övervakat och utförd av kompetenta personer som har färdighet, erfarenhet och kunskap att utföra jobbet korrekt. Dessutom behöver materialhanteringsutrustningen vara pålitlig och skapa de rätta förutsättningarna för säkert arbete på hög höjd.

Hur funkar CantiDeck?

Man kan kalla CantiDeck för en mycket pålitlig materialhanteringsutrustning. Som vi redan nämnt så är CantiDeck en lastplattform/intagsbrygga som man säkert monterar fast i en konstruktion. Vare sig ditt projekt har en stål eller betongkonstruktion/HDF/prefab, över eller under marken, så kommer CantiDeck finnas tillgänglig till kranlyft.

CantiDeck finns i flera olika storlekar, med skräddarsydda lösningar tillgängliga efter specifika behov. Plattformen har en hög arbetsbelastningskapacitet på 5000 kg vilket ger en stor variation för hanteringen av material och utrustning. Den är snabb och enkel att installera och omplacera och har höga väggar vilket höjer säkerheten för de som arbetar med dem besvärliga och tunga materialen och utrustningen ombord.

Fixed Flush & Super Roller

CantiDecks två vanligaste modeller är Fixed Flush och Super Roller. Fixed Flush monteras fast i linje med konstruktionsgolvet där den ger en smidig och jämn övergång från plattform till golv och tillbaka. Den är optimal för höjdbegränsande platser. Däremot kan Super Roller skjutas helt in i ramen och byggnaden så att den ligger i linje med kanten på konstruktionen när den inte används. Detta ger möjligheten till att flera plattformar kan installeras i staplad konfiguration vilket inte medför några driftstopp när man flyttar plattformarna mellan olika våningar. Det blir också mycket tidsbesparande då man kan lasta flera våningar direkt efter varandra.

Denna lösning av materialhantering på höjd är mycket billigare och enklare än en komplex byggnadsställningssystem. Den är kostnadseffektiv och har ökad kran- och arbetstidseffektivitet och säkerhet.

CantiDeck plattformarna finns tillgängliga att köpa på BGFIX. För mer information, kolla in filmen nedanför och besök produktsidan: https://www.bgfix.se/byggarbetplats-sortiment/materialhantering-paa-hojd/

 

Hör av dig

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!