SV NO DK EN FI
SV NO DK EN FI

Vi fyller år!

bösdej-bgfix-hubspot-01.jpg

Den 1:a december, för 19 år sedan, sattes planen i verklighet för det stängselföretaget som kommit att bli ett hushållsnamn bland svenska fastighetsägare och byggare! I 19 år har vi levererat och monterat de snyggaste och starkaste inhägnaderna i Stockholm och även runtom i hela landet.

Vi vill ta den här tiden för att tacka samtliga kunder och leverantörer som gjort dessa år till en storsuccé, det är inte utan er som vi har lyckats med en ökning, år på år, och vi ser fram emot många år tillsammans i framtiden.

Idag är också en början, en ny epok, vi firar 19, men tillsammans med det så har ett nytt steg tagits, ett nytt område öppnas upp på denna stora dag. Vi välkomnar vår första danska medarbetare in i familjen, vilket öppnar upp en rad nya möjligheter för samtliga. Så idag är inte bara att minnas åren som gått sedan början, det är en blick framåt mot nya horisonter och nya relationer, samt en förankring av befintliga relationer.

Det vore en underskattning att säga att vi är överlyckligt glada, och därför har vi skakat ihop ännu ett fantastiskt erbjudande för våra kunder! Låt oss överraska er än en gång med vår smidighet, vår snabbhet, och inte minst, vår service! Kom, fira med oss!

Skicka in er beställning idag för att få fri frakt på byggstängselpaketen!

Ja Tack, jag vill ha fri frakt på mitt byggstängselpaket!

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!