Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

Smidesstaket på Kristinahuset – där nytt möter gammalt

Den 400 år gamla Kristinahuset i Sköndal har under sommaren 2017 genomgått en större renovering. Att börja väljer kulörer och material för en såpass gammal byggnad är inget lätt arbete. Det skall vara igenkännbart utan större förändring men samtidigt måste den blir fräsch och nytt. BGFIX kontaktades om att hjälpa till med ett smidesstaket.

BGFIX blandades in redan i projekteringsstadiet med de ansvariga arkitekterna. Ett fallskydd behövdes längs de fina gräsplanen. Men det fick absolut inte fördärva utseendet från sjön. En vis man sa en gång – märks det inte så har man lyckats. Allting måste falla i sin rätta ordning och komplimentera omgivningen, då finns ingenting som ögat lägger särskilt märke till.

Jag vill ha mer information om smidesstaket!

För en såpass vacker & charmig byggnad var det tydligt redan från början att inget annat än ett smidesstaket skulle passa in. Ett snyggt, stilrent staket, men ändå klassiskt i utseendet. Med dessa egenskaperna i bakhuvudet kom man till slut fram till att smidesstaketet Ekerö i antracitgrått, var det perfekta valet.

“En vis man sa en gång – märks det inte så har man lyckats”

Nu under sommaren har BGFIX skickliga montörer varit där och monterat staketet. I skrivande stund är Kristinahuset färdigrenoverat, och slutresultatet är definitivt lyckat! Utseendet är, om möjligt, vackrare än tidigare. Den gula fasaden, källaren i sten och Ekerö smidesstaketet sammansmälter harmoniskt.

Ännu ett snyggt färdigställt projekt.

Snygga stängsel är verkligen ingen tillfällighet!

Hör av dig

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!