Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI
Johan Magnusson NCC

Midsommartävlingens resultat

Härlig midsommar med BGFIX

Yes, vi är lite sena med resultaten, eller så är vi kanske lite tidiga för nästa midsommar :) Vi hade så många bilder att gå igenom att det har fått ta den tiden. Nu har vi, i alla fall, ett slutresultat för er, och det är med mycket nöje att jag får meddela vårt beslut att alla som deltog får en grill!!! Grattis, och mycket härlig grillning till nästa midsommarhelg eller nu över sommaren om ni nu vill det.

Nedanför kommer alla bilder som tagits samt de namn som vi har fått in. Vi gratulerar er på er vinst och tackar för ert deltagande.

Lite förvånad måste jag erkänna att jag var när jag förstod hur lite BGFIX byggstängselskyltar det måste vara ute på byggplatser och dylikt, men någon gång i livet får väl allas stolthet tar en sådan hård smäll, och det gäller bara att återhämta sig, och fortsätta att får ut det till kunderna så mycket som man kan. Än så länge i år har vi levererat byggstängsel till allt från Skellefteå i Västerbottens län ner till Vellinge i södra delarna av Skåne och allting däremellan men slut tar det inte på våra lager i Kungsängen och Fjärås och tillsammans med våra härliga leveranspartners så får ni ut byggstängsel fortare än aldrig förr till alla delar av vårt härliga land. Heja Sverige!

 

Hör av dig

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!