Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI
mobil skjutgrind

I fokus: AccessSafe mobil skjutgrind med motor – 5000 & 7000

Byggarbetsplatser behöver robust avspärrning anpassad efter området för att hålla obehöriga ute så de inte riskerar att skada sig själva eller utrustning och material på plats, samtidigt som avspärrningen måste möjliggöra enkel åtkomst till byggarbetsplatsen för arbetarna och annan behörig personal. Det är lättare sagt än gjort, speciellt när det kommer till öppningen som är den mest sårbara delen av en avspärrning.

En populär lösning många byggarbetsplatser nyttjar är en skjutgrind med motor. Dels för bekvämligheten av att slippa hoppa ut och in från fordonet för att öppna grinden, dels för att med en skjutgrind slipper man överväga om utrymmet kring öppningen är tillräckligt stort eller inte, till skillnad från en slaggrind

I denna artikel tänkte vi skina rampljuset på AccessSafe mobila skjutgrind med motor och två av deras modeller: 5000 och 7000.

En mobil elektrisk skjutgrind gjord för byggarbetsplatser

AccessSafe mobila skjutgrindar 5000 och 7000 är till stor del identiska, den enda skillnaden är deras bredd som namnet på dem härleds från. AccessSafe mobila skjutgrind 5000 är 5000 mm/5 meter lång, medan AccessSafe mobila skjutgrind 7000 är 7 meter lång. Både grindarna är 2 meter höga och är målade i en intensiv, iögonfallande gul färg.

AccessSafe mobila skjutgrindar finns både som en motoriserad elektrisk skjutgrind såväl som i manuellt utförande. En motoriserad AccessSafe mobil skjutgrind med motor levereras komplett med motor, klämskydd, nödstopp, fotocell, staketfästen och förberedd för ID06.

Grindarna är monterad på ett betongfundament med gaffelspår som enkelt kan ställas på plats vid leverans samt hämtas upp när bygget står klart och avspärrningen ska plockas bort. Vid växlande områdesgränser på byggarbetsplatsen är det möjligt att flytta grinden.

Grindbladet skjuts i sidled bakom staketet som i kombination med driftsäker och högkvalitativ grindautomatik gör den till en smidig lösning för den som är ute efter en elektrisk skjutgrind som inte tar för mycket plats på byggarbetsplatsen. 

Köp och hyr grindar från BGFIX

Vare sig du behöver en automatisk skjutgrind eller en manuell slaggrind så har vi lösningen för dig. Samtliga industrigrindar i vårt utbud är CE-märkta och erbjuder hög säkerhet, funktion och hållbarhet. De är designade av och för skandinaver, anpassade efter det tuffa och varierande klimatet i Norden och innehar således en mycket lång livslängd.

BGFIX har ett av marknadens främsta utbud av både manuella och automatiska mobila skjutgrindar, slaggrindar, rotationsgrindar och andra industrigrindar. Vi erbjuder smidiga helhetslösningar med snabb leverans inom 0-3 dagar, inklusive leverans och installation.

Oavsett miljö och specifika behov kan vi skräddarsy en grindlösning perfekt för dig och din byggarbetsplats. Kontakta oss idag så ser vi till att funktionen och säkerhetsnivån på avspärrningen är rätt just för dina behov.

 

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!