Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

BGFIX:s enkla guide till mobila byggskyltar

Konceptet bakom mobila byggskyltar är simpelt och bygger på två nyckelord:

 • Flexibilitet
 • Funktionalitet

Vad är en mobil byggskylt?

En mobil byggskylt är olika typer av flexibla och lätthanterliga varnings- och informationsskyltar som skapar förutsättningarna för en säker byggarbetsplats att arbeta på. 

De är en vital del för varje byggarbetsplats då förutsättningarna och omgivningen förändras kontinuerligt under projektets gång. Det finns ett stort behov av att snabbt kunna byta ut information och varningar anpassade efter omständigheterna.

Vilka är fördelarna med en mobil byggskylt?

Varför ska man investera i mobila byggskyltar? Nedan listar vi fördelarna med BGFIX:s mobila skyltar för byggarbetsplatser.

a) Kostnads- och tidseffektiva

Våra byggskyltar konstrueras av återvunnet material som gör produktionen av dem billigare och med det även priset.  De är gjorda i ett stryktåligt material som gör att skyltarna går att använda om och om igen till alla dina projekt och byggarbetsplatser.

De krävs inte heller några speciella verktyg för att montera upp en mobil byggskylt. Det är bara att plocka ur dem ur förvaringsstället, koppla samman dem med plastfoten och sätta ned dem på marken så är det klart.

b) Lätthanterliga och flexibla

Våra mobila byggskyltar är lätta konstruktioner som är utrustade med ett handtag för att de ska vara enkla att lyfta och förflytta vart de än behövs. Med en mobil byggskylt slipper du allt krångel med att skruva isär och ta bort till exempel stolpar då skylten behöver bytas ut eller inte längre behövs. Mobila byggskyltar kan snabbt och enkelt kopplas loss från sin plastfot och läggas tillbaka i det platseffektiva förvaringsstället som de levereras i tills nästa gång de behövs.

c) Skyddar dig och ditt projekt

Säkerheten på en byggarbetsplats är av högsta prioritet för att säkerställa att varken arbetarna eller projektet själv riskeras att skadas. Med en mobil skylt för din byggarbetsplats kan du skapa en arbetsmiljö där tydlig information alltid finns tillgänglig för alla inom byggarbetsplatsen. BGFIX:S byggskyltar är också utrustade med fluorescerande reflexer för maximal synlighet.

d) Skyddar allmänheten

Lika viktigt som det är att skydda arbetarna på byggarbetsplatsen är det att skydda allmänheten i närheten av ditt projekt. Med mobila skyltar på din byggarbetsplats kan du se till att det alltid finns pålitlig och uppdaterad information för alla personer i projektets omgivning.

Vad finns det för mobila byggskyltar?

I BGFIX:s utbud av skyltar för byggarbetsplatser kan du köpa:

Förutom de ovan nämnda mobila byggskyltarna erbjuder vi även:

 • Reklamvepa för byggstaket
 • Plastskylt med egen logga
 • Fyrkantsrörfundament för byggskyltar
 • Klappmax med fotskyltbärare

BGFIX:s helhetslösningar för mobila byggarbetsskyltar

BGFIX tillverkar alla skyltar själva och erbjuder både ett standardutbud av vanliga byggskyltar såväl som specialbeställda skyltar enligt dina specifika krav och behov.

Vi jobbar alltid med skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter vad du behöver och hjälper dig genom hela processen, från projektering och planering, till leverans och installation.

Kontakta BGFIX (Stockholm / Göteborg) och beställ dina mobila byggskyltar redan idag, eller läs mer om våra tjänster och produkter direkt här på vår hemsida.

Hör av dig

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!