SV NO DK EN FI
SV NO DK EN FI

Gör det svårare för tjuven

Säkerhet-byggarbetsplatsenAldrig någonsin har behovet av att hägna in byggarbetsplatser varit så stor.  Förutom att det byggs mer än någonsin, så har behovet av säkert områdesskydd och inpassering ökat markant. Tyvärr så ser vi en ökad trend när det gäller stölder från Svenska byggarbetsplatser.

Nu är det inte bara snabba pengar genom att stjäla några handverktyg som man snabbt kan sälja på Blocket, utan stora material leveranser som stjäls. För att sedan användas på andra byggen! Beloppet på anmälda stölder från byggarbetsplatser uppgår till 1,5 miljarder kr. + att mörkertalet är stort!

Det hela är skamligt men tyvärr sant!

Säkra Stängsel och Grindar hjälper till att förebygga och försvårar dessa stölder. Under Juni månad kommer BGFIX bjuda på säkerhetskopplingar + verktyg med varje beställning av Byggstängsel AntiForce.

Svenska Byggarbetsplatser ska vara säkra även när dom har stängt under semestertider och långhelger.

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!