SV NO DK EN FI
SV NO DK EN FI

SafeWay Plattform en stor succé vid flera projekt

Peter Rosvall var i behov av en lösning som var säkert, stadigt och smidigt. Han tog kontakt med BGFIX så fort SafeWay plattformen blev tillgänglig för att reda ut möjligheten att nyttja den på deras projekt.

Framförallt är personsäkerheten viktig för dem vid leveranser och lossning av betongelement då personal behöver åtkomst till lasset för att kunna förbereda inför lyft. SafeWay Plattformen underlättar detta arbete då man kan enkelt flytta plattformen intill lastbilen för att sedan klättra upp på plattformen som är i samma höjd som lastbilsflaket. Med räcken runtom plattformen, är fallrisken borta.

Sedan är det ofta korttids projekt och ibland med begränsad plats att lossa. För att minimera tidsåtgången behöver leveranserna komma snabbt in och få snabb hjälp att lossa, för att kunna hålla ett smidigt flöde av leveranser in på byggen.

”Bra utrustning som även fungerar bra på grus. Ser framemot flera byggen med dessa som huvudsätt samt komplement.” säger Peter Rosvall som har haft stor nytta av SafeWay Plattformen vid flera olika projekt.

SafeWay Plattformen blev utnyttjad till max när man var tvungen att ta bort lossningsbryggorna då lossningsplatsen även var vändzon för leveranserna. En fantastisk plattform som eliminerar fallrisker runt lastbilar och andra tunga fordon vid lossning/avlastning.

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!