Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

5 saker att tänka på när du ska köpa betongblandare

Funderar du på att köpa betongblandare? Då är det många faktorer du behöver ta hänsyn till gällande allt från storleken på mixern till strömförsörjning och nödvändiga tillbehör när du gör ditt val.

Rätt betongblandare och kringutrustning kan öka effektiviteten i ditt företag så det är viktigt att välja rätt. Med ett brett urval av betongblandare till salu kan det vara svårt att veta vad som är rätt för just din verksamhet. Därför har vi satt ihop denna checklista med fem saker du behöver hålla i åtanke när du ska köpa betongblandare.

1. Valuta för pengarna

Precis som för all annan utrustning du köper vill du veta att din investering kommer att löna sig i långa loppet. Även om det kommer att krävas ett större utlägg för att köpa en betongblandare kan det spara pengar på lång sikt. När du gör dina beräkningar, fundera över hur ofta du använder en betongblandare kontra hur mycket det kostar att hyra en betongblandare. 

De mest prisvärda modellerna är tillverkade av lätta material. Om ditt företag enbart använder en betongblandare några gånger i veckan är en lättblandare ett alternativ. Använder du en betongblandare bara någon gång per månad eller år är det ofta mer prisvärt att hyra cementblandare/betongblandare.

2. Storlek

Storleken och hur ofta du behöver blanda betong påverkar hur stor betongblandaren och trumstorleken på blandaren behöver vara. Innan du köper en betongblandare, fundera över vilka projekt den ska användas till. För att få ut det mesta av din betongblandare måste du se till att storleken på mixern matchar storleken på de jobb som ditt företag vanligtvis utför

3. Ny eller second hand?

Har du en stram budget? Att köpa en begagnad betongblandare är i så fall alltid ett alternativ. På så vis har du möjlighet att köpa en mixer av god kvalitet utan att bryta banken. Även om man självklart vill köpa den bästa möjliga utrustningen med lång livslängd så är finansiell stabilitet en viktig faktor när du gör ett köp.

4. Startmekanismer

En mixer som är lättare att starta är bekvämare att använda och startmekanismen påverkar också dess hållbarhet. Du kan välja mellan el- och dragstart när du väljer betongblandare. Elstartsvariationen är ett enklare alternativ och det ger också mindre stillestånd på grund av trasiga sladdar.

5. Tillbehör

Det finns en stor mängd kringutrustning/tillbehör som gör processen både enklare och effektivare. Beroende på typ av projekt och dess storlek kan du behöva olika typer av tillbehör för hantering av din betong och maskinerna. Till exempel olika typer av betongbaskar eller tvättplattformar.

Köp eller hyr betongblandare och tillbehör från BGFIX

Nu när du vet mer om de olika faktorerna som du bör ha i åtanke kan du hitta en betongblandare perfekt för dina behov. Börja med att definiera din budget, ta reda på dina behov och kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta betongblandaren för dina krav och behov.

Hos BGFIX kan du både köpa och hyra betongblandare av olika storlekar med olika tillbehör. Kontakta oss idag så hjälper vi dig

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!