Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

5 olika typer av staket till arbetsplatser

Det finns många anledningar till att investera i robusta staket runt arbetsplatser. Vi listar här olika typer av staket, deras användningsområden och 5 fördelar med att investera i stängsel av hög kvalitet.

5 olika staket som ökar säkerheten

Välj ett staket för ditt företags behov ー här är 5 staket som ökar tryggheten.

Kravallstaket

Kravallstaket kommer i olika storlekar och modeller och kan användas till allt från avspärrningar till att leda publik rätt vid stora evenemang. Det finns flera användningsområden och de kan enkelt flyttas runt och användas flera gånger. Med reflexer syns staketet dag som natt och oavsett om du väljer en modell med platt fot eller V-fot står staketet stadigt.

Fallskydd

Fallolyckor är den dominerande orsaken till dödsfall och allvarliga skador inom industrin. Det finns olika staket i form av fallskydd. Fallskydd rekommenderas vid alla byggnads- och anläggningsarbeten över 2 meter för att säkerställa personalens trygghet.

Industristängsel

Bra industristängsel ska vara svårforcerade, underhållsfria samt underlätta för företagets säkerhet. Att ha ett industristängsel hindrar obehöriga från att komma in på området och förebygger därmed inbrott, skadegörelse och risken att civilpersoner skadar sig. Är du osäker på vilket industristängsel som är bäst lämpat för ditt företag kan du kontakta oss för rådgivning.

Permanenta grindar

För en effektiv passering för större fordon är permanenta grindar ett bra alternativ. Med hög säkerhet och fjärrstyrning är det enkelt för att kontrollera vilka som passerar in i området.

Smidesstaket

Smidesstaket har en lång hållbarhet och kräver minimalt med underhåll. Staketen kan användas för att avgränsa områden på ett snyggt sätt. Vi hjälper dig med allt från planering och projektering till leverans och installation för alla olika typer av staket.

5 fördelar med staket och stängsel

Oavsett om det gäller en industri eller skola så har vi alla olika typer av staket som du kan tänkas behöva. Vi listar 5 fördelar med att investera i säkra och trygga staket.

 • Säkerhet. Med ordentliga stängsel kan du minimera risken för inbrott, skadegörelse och att obehöriga tar sig in.
 • Minska risken för skador. Med fallskydd förhindrar du arbetsplatsskador och med industristängsel och grindar avskräcker du obehöriga från att ta sig in på området vilket kan resultera i skador.
 • Kontroll. Ni får full kontroll över vilka som tar sig in på området så ni slipper lägga tid och energi på att ha koll på alla som rör sig på er mark.
 • Tidseffektivt. Bra grindar kräver minimalt med underhåll så att ni kan fokusera på ert jobb och inte på grindarnas funktion och säkerhet.
 • Förebyggande. Staket och grindar avskräcker tjuvar och obehöriga från att försöka ta sig in.

Kontakta BGFIX

Med ett brett utbud av olika staket kan vi hjälpa ditt företag oavsett behov. Vi har allt du behöver ー från kompletta lösningar till tillbehör för byggstängsel. Vill du ha hjälp med att uppnå full säkerhet på din arbetsplats? Kontakta oss redan idag!

Hör av dig

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!