Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

4 fördelar med automatisk skjutgrind

I och med att tekniken ständigt utvecklas och tillämpas på nya objekt är det inte konstigt att även säkerhetsgrindar nu är automatiserade. Automatiska skjutgrindar öppnas och stängs utan hjälp av en person. Vanligtvis görs detta genom ett litet kontrollsystem där endast behöriga besökare skriver in en säkerhetskod som gör att de kan komma in. När det gäller att skydda din byggarbetsplats är det viktigt att värna om säkerheten. Om du funderar på att installera en elektrisk skjutgrind vid ingången till byggarbetsplatsen kan det vara bra att förstå fördelarna med att investera i dem. Nedan har vi därför listat 4 fördelar med att ha skjutgrind med motor på ditt bygge. 

1. Säkerhet

En av de mest populära anledningarna till att installera en automatisk skjutgrind är av säkerhetsskäl. För det första är deras höjd en stor fördel för detta. Oavsett om du redan har installerat avancerade säkerhetslösningar, till exempel övervakningskamera, om en inbrottstjuv beslutar att bryta sig in, kommer övervakning inte hindra dem från att göra det. Med en hög skjutgrind med motor betyder detta hinder att du fysiskt kan avskräcka inbrott från din egendom.

Många elektriska skjutgrindar har också säkerhetskoder programmerade för att hjälpa till att kontrollera tillgången till platsen, så att du kan välja och övervaka vem som kommer in och ut ur grinden. Med automatiska grindar kan det eliminera behovet av andra säkerhetslösningar och du kommer att nöja dig med att dina anställda är säkra.

2. Underlättar inträde

När det gäller kalla, vintermånader eller regn kan en automatisk skjutgrind vara en välsignelse. Dessa grindar eliminerar nämligen behovet av att behöva gå ut ur din bil och öppna grinden manuellt eftersom de öppnas automatiskt. Med ett åtkomstsystem som porttelefon och fjärrkontroller behöver du inte se till att någon ska bemanna grinden för att öppna den varje gång någon åker in eller ut. 

3. Slitstarkt och hållbart

När det gäller säkerhetslösningar för ditt bygge finns det inget mer hållbart än en elektrisk skjutgrind. Nästan alla automatiska grindar är tillverkade i ett slitstarkt material för att motstå miljön och andra vädermässiga påfrestningar. För extra säkerhet kan ett magnetiskt lås läggas till. De kan stå emot kraft som väger mer än 500 kg och på det sättet gör det betydligt svårare att försöka bryta sig in. 

4. Integritet

Om du letar efter den ultimata integriteten för ditt bygge och dina anställda bör du överväga att investera i en skjutgrind med motor. Tack vare dess höjd och anpassade utformning kan du se till att ingen ser in på ditt bygge eller bryter sig in. 

Köp din automatiska skjutgrind hos BGFIX

Önskar du beställa en skjutgrind med motor till ditt bygge eller vill veta mer om våra mobila grindar. Kontakta då oss på BGFIX så hjälper vi dig hitta den bästa automatiska grinden för just era behov. 

Hör av dig

    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!