Svart bakgrund utan innehåll
SV NO DK EN FI
Svart tom bakgrund
SV NO DK EN FI

Basil Guest

Marknad/Försäljning

Basil har varit verksam inom tillfällig avspärrning och säkerhet i byggbranschen sedan 2015, då han började sin karriär på BGFIX efter gymnasiet. Under åren har han haft olika befattningar inom drift, marknadsföring, sälj och administration. Han har en stark prestationshistorik och en passion för sitt jobb som lyser igenom i allt han gör, och med den breda erfarenheten så är det inte mycket som inte kan lösas.

Basil har varit inblandad i alla aspekter av företaget, från att packa orders till att serva portar och allting där emellan! Hans mångsidighet tillsammans med hans noggrannhet och strävan efter framgång gör honom till en mycket uppskattad medlem i vilket team som helst. Med sin rika erfarenhet och engagemang för säkerhet är Basil redo för fortsatt framgång och tillväxt de kommande åren.

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!