SVDK
SVDK

Barnstugestängsel

VISA PRODUKTER

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

MER INFORMATION

Förskolestängsel

BarnstugestängselFörskolestängsel – även känt som barnstugestängsel är ett stängsel som används vid skolor, förskolor, lekparker, idrottsplatser och andra liknande offentliga miljöer. Dess uppgift är att skapa en tryggare miljö för barnen att vistas i och förhindra att de fritt kan vandra iväg samtidigt som det också stänger ute obehöriga och djur. BGFIX:s stängsel uppfyller även de unika designkrav barnstugestängsel innehar som ska avråda och förhindra barnen att klättra på eller över stängslet. Våra grindar är efter samma princip också barnsäkra, och där de går att öppnas snabbt och smidigt av en vuxen, men inte av ett barn.

Kontakta BGFIX och begär en offert idag eller fortsätt utforska vår hemsida för mer information om vårt breda utbud av olika barnstugestängsel. De finns i en mängd olika utföranden och är av högsta kvalitet. Vi arbetar alltid med smarta och prisvärda helhetslösningar där vi tar ansvar för hela processen, från projektering, leverans och montering, till besiktningar och löpande underhåll. Våra lager är alltid fyllda med standardmaterialet vi använder för vår produkter. Det innebär att vi kan garantera dig marknadens både snabbaste och säkraste leverans.

Få mer information

KONTAKTA OSS

Skicka in er beställning eller förfrågan nedan!

    captcha
    x OK
    x OK

    Innan du lämnar oss....

    Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!